Als wij uw deuren onder handen hebben genomen zijn ze weer als nieuw

Wilt u uw deuren een opfrisbeurt te geven? U kijkt er tenslotte elke dag tegenaan. Wij kunnen uw deuren weer als nieuw maken. Met meer dan 10 jaar ervaring in professioneel spuitwerk weten we waar we het over hebben. Wat voor type deur het ook is, wij weten deze op de juiste manier te behandelen en te spuiten met een krasvaste lak.

Wij spuiten uw deuren weer als nieuw

Uw bestaande deuren overspuiten in de bestaande of een andere kleur wordt steeds vaker gedaan. Afhankelijk van de uitvoering en staat van uw deuren gaan wij voorbehandelen. Na het spuiten van uw deuren door ons zijn uw deuren weer zo goed als nieuw. Aan uw deuren werken altijd goed opgeleide mensen met een 100% focus op het spuiten van deuren! Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten (huidvet resistente en krasvaste lakken) en de beste apparatuur. Wij staan dan ook volledig acher de kwaliteit die we leveren.

Wij spuiten elk type deur

 • Standaard boarddeuren
 • Stijldeuren
 • Fineerdeuren
 • Stalen deuren
 • Schuifdeuren

Wij zijn hoofdzakelijk actief in IJsselstein, Benschop, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Houten en Vianen voor het spuiten van deuren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw deuren kunnen betekenen? Op basis van uw bestaande deuren en uw wensen komen wij met een advies. Direct weten wat het kost om uw deuren te laten spuiten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

 

Vul uw gegevens compleet in en een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw bestaande deuren. Wij nemen contact met u op om de uitgangspunten voor uw offerte door te nemen.

  captcha

  WERKWIJZE

  1. Offerte aanvragen

   Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het contactformulier samen met duidelijke foto’s.

  Voeg 06-55358798 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de deuren op via Whatsapp. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans te vermelden.

  Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk altijd bellen naar nummer (030) 30 33 668. Wij staan graag voor u klaar.

  2. Kleurbepaling

  Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we u helpen uw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en u kunt al wat spuitwerk bekijken. Wij werken altijd op afspraak zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

  3. Uitvoering werkzaamheden

  Demontage & Schilderen

  Op het moment dat alles besproken is plannen we een datum voor uitvoering. Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de deuren demonteren en zij zorgen ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag beginnen wij met het voorbehandelen van uw deuren.

  Voorbereiding: Als de deuren bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een deur met folie dan wordt deze door ons verwijderd. 

  Grondlak/schuren: De deuren worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten. Bij MDF deuren (als folie is verwijderd) worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.

  Spuiten: De deuren worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking.

  Polijsten: Als u kiest voor een hoogglans afwerking, polijsten wij de deuren voor een mooi en strak eindresultaat.

  Controle: zodra alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

  Montage

  Op de tweede afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren weer netjes bij u worden teruggehangen

  Kosten

  Wij spuiten al deuren vanaf € 125,- per deur (incl. BTW en vanaf 5 deuren) inclusief demonteren en terugmonturen, halen en brengen. Zijn er veel deuren of deuren met speciale afmetingen, speciale scharnieren en afwijkend deurbeslag, deuren met glas dan kan dit van invloed zijn op de prijs. Wij maken dus altijd een offerte voor u.

  Kosten besparen

  U kunt ervoor kiezen om de- en montage zelf uit te voeren (wij halen dan wel de deuren netjes bij u thuis op en brengen het na spuiten weer verpakt terug).