Tot wel 80% goedkoper dan een nieuwe keuken

Wilt u uw keuken een opfrisbeurt te geven? Een nieuwe keuken is een flinke investering, terwijl de basis vaak nog prima is. Wij kunnen uw keuken dan ook weer als nieuw maken. Met meer dan 10 jaar ervaring in professioneel spuitwerk weten we waar we het over hebben. Of het nu gaat om een houten keuken, een gelakte keuken, keukens met folie of een kunststof keuken, wij weten deze op de juiste manier te behandelen en te spuiten.

Wij spuiten uw keuken weer als nieuw

Uw bestaande keuken overspuiten in een andere kleur wordt steeds vaker gedaan. Afhankelijk van de uitvoering van uw keuken gaan wij voorbehandelen. Na het spuiten van uw keuken door ons is uw keuken weer zo goed als nieuw. Aan uw keuken werken altijd goed opgeleide mensen met een 100% focus op het spuiten van keukens! Bovendien werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten en de beste apparatuur. Wij staan dan ook volledig acher de kwaliteit die we leveren.

Wij spuiten elk type keuken

 • Houten keukens
 • Folie keukens
 • Kunststof keukens
 • Gelakte keukens

Wij zijn hoofdzakelijk actief in IJsselstein, Benschop, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Houten en Vianen voor het spuiten van keukens.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u of uw keuken kunnen betekenen? Op basis van uw bestaande keuken en uw wensen komen wij met een advies. Direct weten wat het kost om uw keuken te laten spuiten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens compleet in en een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw bestaande keuken. Wij nemen contact met u op om de uitgangspunten voor uw offerte door te nemen.

  captcha

  WERKWIJZE

  1. Offerte aanvragen

   Vul uw naam, woonplaats en emailadres in op het contactformulier samen met duidelijke foto’s.

  Voeg 06-55358798 toe aan uw mobiel & stuur gemakkelijk uw foto van de keuken op via Whatsapp. Vergeet niet uw naam, woonplaats, e-mail adres en uw wensen wat betreft kleur en glans te vermelden.

  Mocht u ons willen spreken of u heeft eerst wat vragen dan kunt u natuurlijk altijd bellen naar nummer (030) 30 33 668. Wij staan graag voor u klaar.

  2. Kleurbepaling

  Aan de hand van voorbeelden en kleurwaaiers kunnen we u helpen uw keuze te maken. Ook kunnen we dan direct laten zien hoe wij werken en u kunt al wat spuitwerk bekijken. Wij werken altijd op afspraak zodat we goed de tijd voor u kunnen nemen.

  3. Uitvoering werkzaamheden

  Demontage & Schilderen

  Op het moment dat alles besproken is plannen we een datum voor uitvoering. Op de eerste afgesproken datum komen onze collega’s de keukendeuren en -laden demonteren en zij zorgen ervoor dat dit bij de spuiterij komt. Diezelfde dag behandelen en schilderen zij ook de vaste delen van uw keuken in de gekozen kleur.

  Losse delen van uw keuken spuiten

  Voorbereiding: Als de onderdelen bij ons in de spuiterij zijn aangekomen worden deze eerst goed gereinigd en ontvet. Is het een keuken met folie dan wordt deze door ons verwijderd. 

  Grondlak/schuren: De keukendeuren en -laden worden door ons geschuurd en in een hechtprimer gespoten. Bij MDF deuren (als folie is verwijderd) worden deze eerst gespoten in een vulgrond primer en daarna strak geschuurd en klaargemaakt voor de afwerklaag.

  Spuiten: De keuken onderdelen worden in de juiste kleur gespoten met de gewenste glans afwerking. Naar keuze kan dit rondom of alleen aan de buitenzijde met kopkanten.

  Polijsten: Als u kiest voor een hoogglans afwerking, polijsten wij de voorzijde van uw keuken onderdelen voor een mooi en strak eindresultaat.

  Controle: zodra alle fases zijn afgerond komen we bij de controle. Is alles door de controle dan wordt het verpakt en klaargezet om terug te gaan naar de klant.

  Montage

  Op de tweede afgesproken datum zorgt onze monteur ervoor dat de deuren en laden weer netjes bij u worden gemonteerd en waar nodig wordt afgesteld

  Kosten demontage en montage

  De kosten voor het demonteren en weer monteren van uw keukenfronten is afhankelijk van een aantal elementen. Hoeveel laden zitten er in uw keuken, zijn het veel kleine deuren of juist hele grote deuren, zijn het klik scharnieren of hele oude die we moeten schroeven, zitten er deuren met glas in uw keuken? De gemiddelde prijs voor het demonteren en weer terug monteren ligt tussen de €300 en €450 Euro.

  Kosten schilderen vaste delen

  Wat zijn nou precies de vaste delen van een keuken, denk hierbij aan: de kopkanten als u de kastjes open doet, plinten, lichtlijsten, kroonlijsten, open hoekkastjes, de zijkanten naast de afzuigkap, de zijkant van de koelkast/oven, uiteinden keuken, etc. Ook is de prijs sterk afhankelijk van de kleur van de bestaande de keuken en in welke kleur de keuken geschilderd moet worden (van zwart naar gebroken wit moeten we bijvoorbeeld een paar keer schilderen vanwege de dekking van de kleur). De kosten voor het schilderen van de vaste delen kan variëren tussen de €330 en €800 Euro.

  Kosten besparen

  Er zijn verschillende manieren om kosten te besparen, vaak erg handig om deze bij de offerte aan te geven:

  Laat de fronten alleen spuiten aan de buitenzijde + kopkanten. Oftewel, dit is wat wij 1-zijdig noemen.

  U kunt ervoor kiezen om de- en montage zelf uit te voeren (wij halen dan wel de fronten netjes bij u thuis op en brengen het na spuiten weer verpakt terug).