Bel ons op (030) 30 33 668.

Coatguard

U kent het wel. Overheaddeuren, gevelpanelen en kozijnen van aluminium of kunststof die eerder verweren dan het reguliere schilderwerk. Vaak een doorn in het oog en bepalend voor de aanblik van uw pand.

Coatguard – een activiteit van Vermeulen Schilders – heeft de perfecte oplossing voor u. Wij brengen de kleur en glans van verweerde materialen terug in hun oude staat. Bovendien met een coating waardoor vuil minder snel aanhecht en UV- en graffittibestendigheid toeneemt.

In de meeste gevallen kunnen we uit de voeten met een transparante lak. Zijn er beschadigingen dan werken we deze bij en werken met een coating op kleur.

In combinatie met een onderhoudscontract kunnen we bovendien jarenlange garanties geven en voorkomt u onverwachte onderhoudskosten. Onze coatings zijn verkrijgbaar in matte, semi-glans en glans uitvoering en zijn de perfecte aanvulling voor totaal onderhoud. Daar waar andere schilderbedrijven doorgaans stoppen gaan wij verder. Waarom? Omdat we bij voorkeur uw partner zijn voor totaaloplossingen. Een partner waar u op kunt bouwen.

Waar wij voor staan

Onze veelzijdigheid en flexibiliteit maken ons tot een ideale partner voor veelkomende onderhoudswerken.-
Dienstverlening afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers ...-
Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij verder!-