Bel ons op (030) 30 33 668.

Schilderwerk Binnen

Naast de diverse mogelijkheden op het gebied van buitenschilderwerk verzorgd Vermeulen Schilders ook veel binnenschilderwerk.

 Vanzelfsprekend heeft binnenschilderwerk een beschermende functie van uw hout- en muurwerk, maar het is vooral bepalend hoe de juiste sfeer en beleving van een ruimte tot uitdrukking komt. Door inzet van natuurlijke materialen, fraaie kleuren en een ambachtelijke werkwijze creëren we de juiste basis voor uw woning.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken welke binnen toegepast kunnen worden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Latexwerk
  • Dekkend schilderwerk
  • Lak- en beitswerk
  • Behangwerk
  • Het plakken van glasvlies/scanbehang

Naast bovenstaande technieken kunnen wij ook kleuradviezen verzorgen. 
Het hele jaar door is binnenwerk mogelijk. Specifieke wensen en/of eisen kunnen door ons geïnventariseerd worden. Op basis daarvan kan een persoonlijk plan opgesteld worden om op gestructureerde wijze tot het gewenste eindresultaat te komen.

Het binnenschilderwerk zorgt voor een mooie en persoonlijke uitstraling van uw huis. Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw huis. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, valt onder binnenschilderwerk.

Waar wij voor staan

Onze veelzijdigheid en flexibiliteit maken ons tot een ideale partner voor veelkomende onderhoudswerken.-
Dienstverlening afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers ...-
Waar andere bedrijven stoppen, gaan wij verder!-